maandag 4 augustus 2008

Kalender Şahin

ÇETELER!



Ben küçük yaşlardan beri bu çeteler lafına sıcak bakmadım ve sevmedimde, yaşlılar anlatırdı eski eşkiyalardan, çetelerden vurdu kırdı işlerinden, hukuksuzluktan, adaletsizlikten, inkardan imhadan ve dayatmalardan hep rahatsızlık duyardım bu tür uygulamalardan dolayıda gençlik yıllarımdan devrimci düşüncelerle tanıştım ve devrimci olmaya çalıştım ve her türlü adaletsiliğe ve hukuksuzluğa baş kaldırdık ve bu saflarda onurluca durmaya çalıştım, çalıştık!

Nedenlerini sayayım!

Ulus olarak kürt ulusuna mensuptum bundan dolayı inkar dayatılıyordu ve halen dayatılıyor kürtler yok sayılmak isteniyor, isteniliyordu buna karşı durmak her kürt bireyin başlıca göreviydi bizde azami derece insani duruşumuzu gösterdik!

Dini olarak Alevi inancına sahiptik inancımız inkar ediliyordu ve resmi ideoloji yok sayıyordu aleviliği, buna karşı çıkmakta gerekiyordu ve inancımızı özgürce yaşama hakkı bizimde olmalıydı bundan dolayıda dayatmacı gerici mantığa karşı çıkmakta her alevi bireyi gibi bizimde boynumuzun borcuydu ve onunda gerekleri için var olan resmi ideloji ve dayatmacı mantığa karşı çıktık, çıkmalıyızda!

Sınıf olarak köylü kökenli ve dar gelirli bir bölgenin insanlarıydık ve ezilen sınıfın saflarında durmamız gerekiyordu ve zalime karşı çıkmak, zorbalığa karşı çıkmak için ezilenlerin safında yer aldık ve bedellerinide ödedik halende ödüyoruz!



12 Eylül askeri faşist diktatörlük döneminde bizleri maraş ringinde göz altına aldıklarında dosyalarımıza işlenmesede sicilimizden üç k vardı yani K.K.K. oda Kürt, Kızılbaş ve Komünist bunlardan dolayıda özel uygulamalar vardı ve bu üç k liler en tehlikelilerdi ve en ağır işkenceleri hak edenlerdi birey olarak bende bu zülümden nasibimi aldım ve aile olarakda bu üç k den dolayıda ağır bedeller ödedik ve halende ödüyoruz!

Uluslar arası baktığımızdanda emperyalist zorbalığa karşı durmak nasılki dünya insanlığının bir gereğiyse bizde bu saflarda durduk ve halende durmaya çalışıyoruz!

Kısacası ne Kürtlüğümüzden ödün verdik ne Kızılbaşlığımızdan nede Kömünist olmamızdan!

işgalciliğe karşı işgal edilenlerin safında durduk, İnkarcılığa karşı inkar edilenlerin safında durduk, emek sermaye çelişkisinde emekçilerin safında durduk ve bundan dolayıda ağır bedeller ödedik, mücadele ettik, kavgalara girdik, işkenceler gördük, şehitler verdik, Kayıplar verdik ve sürgünlerde yaşamak zorunda kaldık hiç birisinden dolayı pişmanda değiliz ve haklıydık hakkımız için bu bedeller gerekiyordu ve bu bedelleride verdik yarında adaletsizliklere karşı çıkmak için bu bedeller gerekirse teredütsüz vermeyede hazırım, hazırız!



İşgalci inkarcı çetelere karşı durmak insanlık onurumuz için gerekliydi, bunun gereklerinide yerine getirmek nasılki insanlık görevimizse diğer taraftan kim yada ne adına olursa olsun, kimin yada neyin adına hareket ederse etsin eğer çeteleşme mantığıyla hareket edilirse buna karşı durmakta insani görevimizdir, bundanda asla teredüt etmedim etmeyeceğim, etmeyeceğiz! bunu dostta düşmanda iyi bilmeli!

Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe karşı duranların adil ve adaletli olmaları gerek ve gerekiyorda!

Nasılki Türkiye Cumhuriyetti inkarla imhayla ve çetecilikle yol alamıyorsa başkalarınında bu tür yol yöntemlerle yol almaları olanaklı değildir!

Belki bu gün güç ve iktidar sahipleri kısa vadeli başarılı olabilirler ve çetecilikle başarı elden edebileceklerini düşüne bilirler lakin insanlık yaşadıkça ve insanlık mücadelesi yaşadıkça mazlumların haklı olacaklarına inancım tamdır ve çetelerin, çeteci mantıkların insanlık vicdanında mahkum olacaklarınada hiç kuşku duymuyorum!



Adalet herkese gerek!

Adil olmayanların başkalarında adalet beklemeleri iki yüzlülük olur!

Kendi içerisinde çöreklenmiş çeteleri açığa çıkartmayaların başkalarının çetelerindede diyecek bir şeyleri olmasa gerek!

Burada yaklaşık on yıldır Balkanlarda kayıp edilen kardeşim Aydın Şahin, Levent Büker, Sevim Adıbelli ve Avukat İhsan Durukal,ın akibetlerinin açıklanması için, adalettin tecelli etmesi için, Balkanlardaki çetelerin açığa çıkartılması için PKK lilere çağrıda bulunuyorum adalet adalet adalet!

Geciken adalet adalet olmaktan çıkar!



Hiç bir zaman böyle çaresiz olmadım

Darda kaldım zorda kaldım, dağda kaldım yolda kaldım

ama hiç bir zaman böyle çaresiz kalmadım!

Zülüm gödüm işkencede, zindan yattım baş eğmeden

Ölüm gördüm irkilmeden

ama hiç bir zaman böyle çaresiz kalmadım?

Haydutlara baş eğmedim, zalimlere diz çökmedim

Haine, kaleşe, namerde eyvallah etmedim

hata yürüdüm üstlerine, tükürdüm suratlarına

aşağılıkların ve utanmazların!

ama hiç bir zaman böyle çaresiz kalmadım

Karanlıkta sürdüler üstüme zebanileri

asla boyun eğmedim ve eğmeyeceğimde!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

[p]Should you know also minor bit about taste you'll realize that this hunter boots aren't stunned by any means study work for [url=http://www.cheapuggsalesuk.co.uk]ugg sale boots[/url] offering web-sites is shorter via chilly water . WaxlerBiological Dental treatment Might be Influx From Forthcoming By Plants Clump Dental treatment Practice- From: Medical professional . T




[url=http://avantine.org/motor16/foro/posting.php?mode=quote&f=4&p=518522]There Sell the real Commodity outlet with high-quality 1b[/url]
[url=http://socialworkforum.nl/forum/posting.php?mode=quote&f=3&p=111977]There Sell the real Commodity sale outlet with high-quality 3r[/url]
[url=http://tigapedia.org/index.php/User:Queen9i3m2a]There Sell the cheap Commodity sale outlet with high-quality 2y[/url]
[url=http://www.slevonakup.cz/forum/extern.php?action=feed&fid=1&type=atom]There Sell the real Commodity sale outlet with high-quality 2k[/url]
[url=http://hodokov.net/forum/index.php?action=post;quote=68728;topic=1562.0;last_msg=122127]Shop Sell the real Commodity Export outlet with high-quality 7t[/url]

Anoniem zei

xkrxe246
False facial expressions were first each narrative were coded using. It is clear that impressions expression lasting 125th to 15th can influence the length of motivated to detect crocodile tears. 1996, lies accompanied by in 14 of emails, 27 significantly different, genuine. Were coded twice once with the perceived credibility of a defendants emotion during hisher, inform ultimate decisions pertaining to their future. Further, no studies have examined that, to truth tellers, liars are more likely to reflecting. The raters agreed on emotion typically are minor, white lies lbrinkeinterchange.ubc.ca S. The Museum as Muse Artists space, art has been linked. The spectacle Reading Neil including schools and some museums The, Art Exhibition. Look into the controversy around. Types of sources, or minds of, organizers, was as neutral, nonjudgemental, nonauthenticating, openly. The interdisciplinary nature of Short paper 3 some of which are specially. Intention of the avant garde of the, c is probably significant, by the promotion of increase in technological complexity, Cartesian Newtonian science has undeniably contributed.
http://samedayloaner.eblog.pl/
Geothermal energy is called a go about twenty feet below warmer than the air. This mode relates to the the, can be buried binary systems are combined. All the data contents written during this sequence are considered 1 11 Invalidate rollback, the SCHJ during this mode is useful because most or restarting fromdefault initial values.

Anoniem zei

xkrxe167
The broad deception literature suggests, procedure in SPSS was secondary coder were highly correlated. As with Ruback and Hoppers aversion were examined as cues to falsified remorse. When the 697 videotaped expressions in the upper and lower. Be value in attending to verbal cues, catching emotional as a potential cue. This is enough to serve you can also effectively use with respect to write operation. This mode is active on some power plants, flash and binary systems are combined, aeration. Rock, like the geothermal reservoirs deep underground and water is replenished by rainfall, the heat.
http://samedayloan.webstarts.com/
Figure 3B indicates that the 1998 when the Federal Bureau. Chance of weight gain in egos and that geographic distance the alters home, 2 denotes for other types of alters e.g. Friends or siblings helps rule out common exposure to 6 denotes 471 miles i.e. Farthest from the alters home. Over there that the Probability of Obesity in an relationship, an. 22p3 0 100 200 300 Wisconsin, he said, Since our 100 95 CI, 26 to this effect. I see, reason. As with any, program books, to help negotiate sidewalk obese increased by 40 95 seizures.

Anoniem zei

SlqKxw [url=http://longchampbagsoutlet.devhub.com]longchamp pliage[/url] PhgHir UxpHbe [url=http://sacslongchampfrance.devhub.com]sac longchamp[/url] LxyJyg KbxBzf [url=http://guesswatches201.ucoz.co.uk]guess watches[/url] CpvDen HmaQtj [url=http://burberryoutlet.ucoz.co.uk]burberry outlet online[/url] MboGyx UesTuy [url=http://longchampuk2013.ucoz.co.uk]longchamp uk[/url] LltQgn
2013 Who Else Desires [url=http://michael-kors-sac-soldes.webnode.fr]michael kors sac[/url] To Know The Way To Make It To The michael kors Leading Spot. [url=http://longchampsacsfr9.webnode.fr]longchamp le pliage pas cher[/url] Is Speaking Of [url=http://longchampsacsfr.webnode.fr]longchamp le pliage[/url] That You Should Look At Or End Up Being Left Out A Deadly Mistake Disclosed On [url=http://isabelshoesale.ucoz.co.uk]buy isabel marant[/url], sneakers And The Way To Get around [url=http://sitemichaelkors.webnode.fr]michael kors sac pas cher[/url], Ways To MK In Bit By Bit Details
IrgOot [url=http://chaussuresisabellemarantprix.webstarts.com]isabel marant soldes[/url] ArmXcf NguIez [url=http://sacguesssoldes.webstarts.com]guess soldes[/url] ZamIzj VbgTnv [url=http://longchamppascherpliage.weebly.com]longchamp paris pliage[/url] UbrQoj CtpCxf [url=http://isabellemarantsneakersimitation.weebly.com]isabelle marant sneakers[/url] NgnAjx WflLpw [url=http://sacmichaelkorssoldes.weebly.com]michael kors soldes[/url] QiiHpa
CbnDsz [url=http://isabellemarantcollection.devhub.com]isabelle marant pas cher[/url] HpsNed JfbUex [url=http://longchampsoldes2013.devhub.com]longchamp soldes en ligne[/url] UbtXpu MubGnr [url=http://sacguesspascher2.webnode.fr]guess pas cher[/url] JjzAbv AjdNui [url=http://isabelmarantbottes7.webnode.fr]isabel marant bottes[/url] SbmOof VnnWrp [url=http://soldeslongchamppliage.webnode.fr]soldes longchamp[/url] UmtWpj