woensdag 24 december 2008

İmam Tayyip'in Kürdistan Seferi

Haydar Isik

Dünya Kürtlerin üzerine geliyor, her taraftan saldırılar var. ABD terör listesine alınmamızı bastırıyor. AB siz teröristsiniz diyor. Kasımpaşalı İmam Tayyip, Kürtleri bitirmek için camiden çıkardığı Türklük ile mehter marşı eşliğinde sefere çıkıyor. Türkiye, Suriye, İran ittifakı kurarak Kürtlere karşı cihad açıyor. Öbür yandan Tayyip içerde Kürtleri uyutuyor. "Kürt olduğunu unut" diyor. Ümmet, Allah, Muhammed diye diye Kürtlere verilen ulusal bilinci boşaltıyor. Kürtlerin güneyde bir varlık olmamaları için üç devleti birleştiriyor. Güney Kürtlerinin mücadelesini boğmak için birbirlerinden nefret etseler bile stratejik ortak olabiliyorlar.Kürt katili çetebaşı yarbay Eken devlet töreni ile hapishaneden çıkarılıyor. APO'yu Kenya'dan getiren özel tim mensubu paraşütle hapishanenin önüne atlıyor. Sevinçten havayi fişekler atılıyor. Tüm bunlar çeteleşmiş devletin Kürt mücadelesini boğmak için gövde gösterisidir. Katil generallerin adları coğrafyamıza veriliyor. Bugün elimizde tek enstrüman olan KONGRA-GEL'e karşı birlikte operasyonlar yapıyorlar. Öbür yandan Avrupa Birliği'ne girmek için Türk işi yalan söyleyerek dünyayı kandırıyor bu sahte Müslüman Tayyip.

Türk solu ise sağından beter kafa bulandırıp, Kürtlerin bilincini karıştırıyor. Acıdır, ama bizim olanaklarımızı kullanarak yapıyorlar. Kürtlerin üzerindeki bu felaketi gören insanlarımızı ilkel milliyetçi, emperyalist yanlısı ve benzeri benzetmelerle kamuoyumuza kötü lanse ediyorlar. Kürtlerin arasındaki sorunları alevlendirmek için benzinle ateşin üzerine gidiyorlar. Enternasyonalizmi Kürtler için de düşündüklerini gösteren emare yok ortada. Bu hazin durumumuza üzülüp ayağa kalkan, Kürtlere haklarını veriniz, diyen yüz Türk birarada göremiyoruz. Hal böyle iken, bu Türk solu kalkıp bize kafa bulandıran nasihat çekerse, ne denir buna, varın bir düşünün?

Müslüman Kürtlerimiz; o her gün Milli Görüş camilerinde farzlarını, sunnetlerini yerine getiren dini bütün soydaşlarımız, bir güne bir gün bu sözde ve sahte Müslüman kardeşleriniz, Türkler, Araplar ve Farsların mazlum Kürtler için yürüdüklerini gördünüz mü? Bir gün camiden boşalıp "Kürtlere özgürlük!" diye bağırdıklarını duydunuz mu? Hayır. Üstelik her zaman camilerde Kürtlere suç yüklüyorlar, değil mi? "Rahat otursunlar." "Ne istiyorlar?" "Allah devletimize zeval vermesin!" Musulman soydaşlarımız, siz de derinden "Amin!" çekersiniz, değil mi? Cennete gitmek için taktığınız takkenizi önünüze, elinizi vicdanınza koymanızın zamanı çoktan geçti. Ya gerçek Müslüman gibi davranır, mazlum Kürt halkına sahip çıkarsınız, ya da Hoca Tayyip Efendi'nin Kürtlere karşı açtığı savaşa ortaksınız.

Alevi Kürtler; hani o mazlum halklardan yana olanlar, insanı kutsal sayanlar, Türk çete devleti, Suriye ve İran ile birleşip Kürtlere saldırırken ve bu işi ulu Atatürk'ün hatırası, Türk Devletinin bekası için yaparken, siz ne yapıyorsunuz? Kürtlere haksızlık yapılıyor, deyip yan oldunuz mu? Yoksa bu katliamcı Atatürk'ün posteri altında "Hu!" çekmeye devam mı ediyorsunuz? Dersim'de katledilen 70.000 can insan değil miydi ki, onları katleden sistemin simgesi posterlerin altında cem tutar, Kürtlükten kaçıp Aleviliği Türklüğün ardılı yaparsınız?Ê

Eğer Kürt Kürtlüğünü bilmez, bölük-pörçük yaşar ve her kafadan bir ses çıkarsa, elbette Türk-İslam sentezli faşist devlet, Fars mollalarıyla birleşir Kürtlere sefer açar. Bir zamanlar Tansu Çiller komutasında on binlerce Kürt katledildi, şimdi İmam Tayyip komutanlık yapıyor Kürt katliamına. Tansu'nun hangi batakta olduğu malum. Tayyip'in gideceği yeri de beraber göreceğiz. Mazlumun ahını alan iflah olmaz. Kürt halkı mazlum bir halktır. Kimsenin malında, toprağında gözü yoktur. Sadece kendisine öz onurlu, güvenli bir yaşam istiyor. Bunu da her Kürt desteklemelidir. Gün; bugün, yarına bırakılmaz. İş bugünün, ertelenmez. Hak aramak hemen şimdi olmalıdır. Alevi, Sunni, Yezidi ve insanım diyen, vicdan sahibi, onur sahibi her Kürt kafasını kumdan çıkarıp halkı üzerindeki bu hazin durumu görmeli ve eylemini acilen göstermelidir.

Geen opmerkingen: