zondag 18 mei 2008

SERTAC

Su anda Kuzey’de üç Kürd Vilayeti’ni katliamla yüzyüze bırakmış bulunuyorsun. Evet, buralardaki sivil halkımız büyük bir tehlike altındadır. Biz bölge dışındaki Kürtler olarak günde kaç insanımızın senin askerlerin tarafından işkence ile öldürüldüğünü bilmiyoruz. Dünya Güçleri’ni bu trajediye müdahale etmeye çağırıyoruz. Türk Generalleri’nin hedeflerinde şu anda sadece siviller oturtulmuştur. Savaşın dışında kalan bu insanlar hayatlarını Türk Devleti’ne emanet etmişlerdir. Tarihlerinde görülmemiş büyüklükte bir askeri yığınağa rağmen bir avuç gerilla ile başa çıkamayan Askerbaşı, intikam için sivillere yönelmiştir.
Şimdi ise, PUKMedia’nın geçtiği habere göre “indirme için yer keşfi” için on Düşman Helikopteri bir kısım askerlerini 1976’dan beri boş olan dağlık bir bölgeye indirmiş ve kısa bir süre sonra defolup gitmişlerdir. Bütün bu hareketlenme Kürt Komandoları tarafından saniye saniye takip edilmiş, eğer emir verilseydi tümünü paketlemeleri işten bile olmayacaktı.
Dinle Tırko, artık Kürdistan’a sefer olur fakat zafer olmaz.. Sefere kalkan rezil olur, rezil! Bunu kendin de göreceksin. Şu yazdıklarımı hayal ürünü, fiction sanma. Savaşa girme emri verdiğin andan itibaren bunu kendin de göreceksin. Belki “zayıf nokta” sandığın Zaxo hattından saldırıya geçebilirsin. Orada seni hangi sürprizin beklediğini ben yazmayayım, iyi askersen kendin bul!
Kürt Askeri Makamları’nın savaş taktiklerini bilmiyoruz (zaten bilsek bile seninle paylaşacak değiliz). Ama Bayük Barzani’den bildiğimiz kadarı ile hattı müdafaa yerine sath-ı müdafaa olacaktır. İşte o zaman çık çıkabilirsen işin içinden. Anandan doğduğun güne lanet okuyacağın günleri o zaman yaşayacaksın.

Geen opmerkingen: