zondag 23 maart 2008

TC DEVLETI VE ATASI

Türk devlet’inin temeli sahte.

Atatürk dedikleri ve Türk devletinin kurucusu olarak tanıttıkları kişinin ölüm tarihi ve saatı da sahte çıktı. Atatürk 10 Kasım’da ölmemiş ve 9’u 5 geçe tamamen uydurmadır. Tarihçi Ahmet Almaz, Atatürk’ün Nöbet Defteri adlı kitaptaki belgelere göre Atatürk 10 Kasım’dan önce ölmüştür diyor. Ahmet Almaz’ın sözünü ettiği kitap, Türk Tarih Kurumu tarafından 1955 yılında yayımlanmış ve resmi belgelere dayanıyor. Atatürk’ün ölüm saati’nin sahte olduğu zaten daha önce tartışılmış. 9’u 5 geçe mesai saatı olduğu için ve uygun gördükleri için Atatürk’ün ölüm saatı olarak uydurulmuş.
Haber Vitrini adlı site’nin yayınladığı habere göre Ahmet Almaz, "Atatürk'ün Nöbet Defteri adlı kitapta yer alan resmi belgeler Ata'nın 10 Kasım'dan önce öldüğünü gösteriyor" dediğini yazıyor. Ahmet Almaz kitab’ın Türk Tarihi Kurumu tarafından 1955 yılında, Özel Şahingiray tarafından hazırlandığını ve resmi belgeleri içerdiğini söylüyor. 1 Kasım 1931 ile 10 Kasım 1938 tarihleri arasında yaşadıklarını not düşen kitapta; Atatürk'ün ne zaman uyandığından nelerle meşgul olduğuna, nereye gittiğine, kimlerle görüştüğüne ve ne zaman yattığına kadar her türlü detay veriliyor.
Ahmet Almaz, 14 Ekim 1938 tarihinden itibaren tutulan notlarda ciddi boşluklar olduğunu söylüyor. Almaz, "Bu tarihten itibaren tutanakları incelediğimizde, Atatürk'ün yalnızca uyanma ve yatma saatlerini görüyoruz. Üstelik onlar da her gün kayda geçmemiş. 5 Kasım'dan sonrasıysa hiç yok. Tüm bunlar bize Ata'nın daha önce öldüğünü gösteriyor" diyor.
Atatürk’ün ölüm saatı olarak kabul edilen 9’u 5 geçe’nin uydurma olduğu ve bu konuda şüphelerin olduğu ve 09:05’in doğru olmadığını yazanlar olmuş. Sabah Gazetesi yazarlarından Savaş Ay karşı çıktığı bu iddiayı şöyle alıntılamış.
"Atatürk aslında saat 09:05'te değil, gece yarısı saat 02.00, 03.00 sularında ölmüştür. Yönetenlerce, ileride yapılacak anma törenlerinde sıkıntı doğmasın diye, ölüm saati çalışma saatleri içine çekilmiştir."
Türk devletinin herşeyi sahte ve yalana dayanıyor. Herşey kurgulara dayanıyor ve insanların kandırılmasına dayanıyor. Türk milletini kurmak için yalan söylemek ve uydurmakta oldukça mert davranmışlar ve işi yalan uydurmak olan Türk Tarih Kurumu, Türk Dil Kurumu gibi kurumlar kurmuşlar.
Şimdi Atatürk’ün ölüm tarihinin bile sahte olduğu ortaya çıktıkatan sonra insanlar nesine inanacak bu devletin?

Geen opmerkingen: