zaterdag 29 maart 2008

Türkiye terör devletinin elebaşı katil Erdoğan ve askeri, polisi, ancak hayvanlara özgü yöntemlerle Kürtlere saldırmakta , Kürtleri katletmektedir.

Türkiye terör devletinin içişleri bakanı , ona bakan demek yalnış olur, ona genelkurmayın emireri ya da polisin hizmetçisi demek daha uygun olur. Türkiye terör devletinde içişleri bakanı olmaktansa , Türkiye’de iki pırpırlı bir astsubay olmak daha iyidir. Türkiye terör devletinde başbakan olmaktansa iki pırpırlı bir komiser olmak daha iyidir. Terör devletinde, iki polis gider içişleri bakanının kulağından tutar nezarete atar kimsenin gıkı çıkmaz. Türkiye terör devletinde iki jandarma gider başbakanın hatta cumhurbaşkanının kulağından tutar gözaltına alır kimsenin sesi çıkamaz. Çünkü bu devlet bir terör devletidir. Bu devlette meclis, başbakan, bakanlar, milletvekilliği formaliteden ibarettir. Bu devlette seçme seçilme formaliteden ibarettir. Türkiye bir terör devletidir,ancak terör devletinde asker , polis halkın üzerine saldırır ancak terör devletinde sokak ortasında insanlar infaz edilir. Bunu ancak terör devleti yapar. Ve bu yapılanlar tamamen bilinçli, planlı Kürt halkını imhaya yönelik soykırım hareketidir. Kürt Halkına yapılan bu insanlık dışı , hayvani uygulamaların sorumlularının görevden alınmaları birşey ifade etmez, bir anlam taşımaz . Katil gider , katiloğlu katil gelir. Alçak gider alçakoğlu alçak gelir. Ve daha bilinçli , daha kinli olarak gelir. Meslekdaşına yapılanı hazmedemeyip , daha katmerlisini yapar. Kürtler`in sloğanı şu olmalıdır: Katil Erdoğan, valini, kaymakamını, askerini, polisini yani katil sürünü Kürdistan dan al defol. Katil Erdoğan, barbar sürülerini Kürdistan dan hemen çıkar ,olmalıdır. Vilayeti işgal edip , valiyi esir almak , kaymakamı esir almak zor değil. Emniyeti basıp , emniyet müdürünü esir almak zor değil. Bu güne kadar ve bundan sonra olacaklardan da tamamen Türkiye terör devleti sorumludur. Kürt Halkı`nın newrozunu kutlaması için izin alması mı gerekiyor? Kürt Halkı`nın milli kıyafetlerini giymesi için izin alması mı gerekiyor? Bunun adı kölelik değil midir? Bunun adı korkaklık değil midir? Kürt Halkının korkacak, kaybedecek neyi kalmıştır.? Yıllardan beri Kürt Halkı barış diyor , kardeşlik diyor, birlikte yaşam diyor. Cevabı ne oluyor? Kurşuna dizilmek oluyor, panzer altında ezilmek oluyor, ırzına geçilmek oluyor ! Barış eli , barıştan anlayanlara uzatılır. Birlikte yaşam onu hak edenlere söylenir. Demokrasi , demokrasiyi hak edenlere verilir. Yıllarca Kürtleri katledecekler , yıllarca evlerini başlarına yıkacaklar, sürgünlere gönderilecekler, açlığa mahkum edilecekler, ondan sonra barıştan kardeşlikten bahsedilecek .Böyle barış , böyle kardeşlik olmaz olamaz .Böyle birarada yaşama , böyle biriktelik olmaz olamaz.
Eli kanlı katillerle barış olmaz , kardeşlik olmaz. Kürtler üzerinde her türlü hayvani duygularını deneyenlerle birarada yaşama olmaz , birliktelik olamaz.

Geen opmerkingen: