zondag 23 maart 2008

TC devletinin ustaca organizesiyle yapılagelen savaşta Konstantinopoliste, Anatoliya ve Pontosta bulunan hemen hemen her Şehirde her ailede bir iki kişi muhakkak ki Kürtlerle olan savaşta öldürüldüler. Bu sayılar 40 000 ni aştı.
Artık vatan bir bütündür, bölünmez sloganlarını daha meşrulaştırmışlardı. En büyük asker bizim asker sloganlarıyla amaç herkesi Türkleştirmekti. 80 yıldı harp görmemiş hantallaşmıs bir ordu vardı. Yaşlı ve göbekli başçavuşlar, uzatmalı çavuşlar ve astsubaylar 100 metre koşamıyorlardı.

Ecevitin fatihi olduğu Kıbrıs harbini nasıl kazandılar derseniz. O bir tesadüftü. Çünkü Rumlar hazırlıksız ve silahsızlardı. Bugün ise Ortadoğuda en donanımlı orduların arasında gözde ordu durumundadır. Kendi ordusunu modernleştirme amacına ulaşmamışlar mı? Katerpil Tank parçlarını yapmıyormu? Savunma sanayii bazı modern silahların imalatını yapmıyor mu? Makina-Kimya silah üretimi yapmıyor mu? Şehirler arası yollarını otoban yapmamıslar mı?

5000 köy yakıldı, yıkıldı, Kurdistan boşaltıldı. Yoksa marmara depremini siz mi yaptınız. Yapmadıysanız ne zaman yapacaksınız. Evet biz Kürtler ne kazandık. Demokratik Cumhuriyet önermesi vede değişim, dönüşüm fetvasıyla karşı karşıyayız. Buna ancak meseleden habersiz bilinci yetersiz yığınlar inanır.

Kurdistan ulusal kurtuluş mucadelesini bitirmek için mücadeleyi en alt seviyeye kendi istemeleri doğrultusunda kültürel haklara dönüştürmek uğraşindalar. TC devleti İlamı örgütleri, hacı hoca müsvetelerini, Çete ve diğer kontraları örtülü ödenek adı altında finans ederek luşturmuşlardır. Kontr-hizbullahın mezar evlerinde yüzlerce faili mechullardan öldürülen sadece bir kısım cesetler çıktı kaybolan diğer faili mechul olan cesetler nerde?

TC devleti ne kadar aklandı? Avrupa İnsan hakları mahkemesinde TC devletinin yargılanıp cezalandırması gerekmez mi?

Ne zaman terorist devlet olarak ilan edilecek.

Geen opmerkingen: