zaterdag 30 augustus 2008

Deniz Ülke Arıboğan TC nin yikilacagi sinyalini verdi

Mahir Kaynak’ın Bahçeşehir Üniversitesinin Rektörü olan kızı Deniz Ülke Arıboğan Kürdistan’ın Erzurumun’da Konuştu ve Türk devletinin yıkılmakta olduğunu söyledi. Arıboğan Türk devletinin şimdiki kriznin esasında laik-antilaik çatışması olmadığı, Kürt devletinin kurulması aşaması olduğunu söyledi. Arıboğan Türk develtinin çaresiz olduğunu ve yıkılmaktan başka alternatife sahip olmadığı anlamına gelen beyanlarda bulundu.
Türk medyasının haberlerine göre, Bahçeşehir Ünversitesinin Erzurumda kurulması çalışmaları için Erzurumda buluna Deniz Ülke Arıboğan bir basın toplantısı düzenledi ve Leeyla Zanan’ın Diyarbekir Newroz’unda yaptığı konuşmasına atıfta bulunarak iki yıl sürmez ya Türk devleti parçalanır veya aynı anlama gelen Kürt devleti kurulur.
Hurriyet gazetesi Deniz Ülke Arıboğan’ın söylediklerini şöyle aktarıyor:
”Devletin, hukuk sistemi iflas etmiştir. Ordu kıpırdayamaz durumdadır. Yasama ve yürütmede kriz vardır. Devlet çökmek üzere ve aslında böyle bir çöküşten ya kaos, ya askeri darbenin çıkması beklenir. Eğer sistem böyle giderse, devlet kendi içinde çatışmaya doğru giderse, iki yıl sürmez Türkiye’nin bölünmesi veya Kürt devletinin ortaya çıkması muhtemeldir. Bu laik, antilaik çatışması değil, Kürt devletinin kuruluş aşamalarıdır. Herkesin bu tehlikeyi görmesi gerekir.”
Ergenekon Kürtleri hedef göstererek kurtulmaya çalışıyor
Bütün pisliklerin başı olan kemalsitler hedef şaşırtıyor ve Kürtleri en büyük tehlike göstererek iktidarda kalmaya çalışıyorlar. Çökmüş pis kemalzimi, Kürtlere saldırarak kurtarmaya çalışıyorlar. Oysa çelişki Kürtler ile ilgili değil. Çelişki esas olarak Balkan göçmeni olan devşirmeler ile yerli halklar arasındadır. Göçmenler iktidarı bırakmak istemiyor ve Türkiyede yaşayan halkın %95’ini oluşturan yerli halka kan kustrumaya devam etmek istiyorlar. Demireller Uzanlar, Çağlar iktidarını sürdürmek istiyorlar.
Ajanın kızı olan Arıboğan’da bu pis iktidarın devamı için hedef şaşırtıyor ve Kürtleri hedef gösteriyor.Mahir Kaynak Türk istihbarat örgütlerinde çalışmış bir ajandır ve kendi arkadaşlarını ele vermek ile ün kazanmıştır.
Türklerde herhalde ajanlık ta babadan oğula/kıza miras kalıyor. Mahir Kaynak emekli olmuştu ve şimdi kızı devam ediyor. Aslen Antepli olan Mahir Kaynak’ın karısının Balkan göçmeni olup olmadığı bilinmiyor.

Geen opmerkingen: